Nikki Reed på tv3 ikväll

Ikväll så såg jag att Nikki Reed är med i en film som går på Tv3 i kväll klocka 21. Den heter Minis first time. Jag vet iallafall att jag ska se den. Ska ni?

Amerikansk komedi från 2006. En mörk komedi om en rebellisk tonåring i LA. Utan att någonsin fått uppleva kärlek från sina föräldrar och med en mamma som misshandlar henne psykiskt, lever Mini efter devisen att man bör prova allt en gång. Oavsett om det är emot alla samhällets moraliska regler.En filosofi som för henne in i tvivelaktiga kretsar inom LA: s nöjesliv. Hon sluter en pakt med sin styvfar som går ut på att få modern ut ur bilden.

I rollerna: Alec Baldwin, Nikki Reed, Carrie-Anne Moss, Jeff Goldblum, Luke Wilson. Regi: Nick Guthe.

Update

Jag såg den såklart och den var jättebra men de kändes konstigt att se Nikki som en anna än Rosalie. Hon spelade jättebra och jag rekomenderar att om ni inte såg den ikväll så hyr!



Kommentarer
Postat av: erika

har sett den förr, helt okej film faktiskt :)

2009-06-28 @ 19:48:45
URL: http://teamerika.blogg.se/
Postat av: erika

sv: jag läser den lite då och då när jag har tid. men ajg tycker verkligen den är jätte bra! jag är ju galen i twilight så.. :)

2009-06-28 @ 20:10:58
URL: http://teamerika.blogg.se/
Postat av: Sofie Thor Gustafsson

Twlight är ju så damn bra ju!!! Jag är också en team edward !!! fattar inte hur man kan heja på jacob! eller hur? iaf bra blogg, ska nog försöka hinna se den där filmen ikväll kram

2009-06-28 @ 20:44:03
URL: http://teamsofie.blogg.se/
Postat av: ida

sv: tack så mycket! :)

2009-06-28 @ 21:06:36
URL: http://myrins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0